Youri Oerlemans

Mijn naam is Youri Oerlemans  en ben geboren (1 mei 1992) en getogen in Tilburg. Sinds 13 maart 2016 ben ik werkzaam voor Surplus Welzijn als jeugdwerker in de Haagse Beemden en Prinsenbeek samen met Machteld Nieuwenhuyzen en Kelly Locchi.
In 2016 heb ik de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) afgerond op de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op talentontwikkeling binnen het jeugd- en vluchtelingenwerk.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, sport en games. Zo bespeel ik al sinds mijn negende gitaar, speel als bassist in een band en beatbox sinds 2007. Verder beoefen ik zaal- en veldvoetbal in competitieverband in Tilburg en ga ik graag hardlopen en wielrennen bij mooi weer. Ook speel ik graag online games in mijn vrije tijd op de PC.

Mocht je graag iets met muziek, sport of games willen doen dan zou ik zeker niet twijfelen om contact met mij op te nemen!

Ik geloof dat het stimuleren en activeren van persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling en zelfstandigheid een belangrijke bijdrage levert om de leefbaarheid, en daarmee de maatschappelijke positie, van jongeren te versterken en/of te vergroten. Het is voor jongeren belangrijk om al vroeg bezig te zijn met het (onder)zoeken naar de eigen persoonlijkheid en zeker te zijn van wie je bent. Als jeugdwerker kan men de ondersteuning en begeleiding bieden bij deze zoektocht naar de eigen persoonlijkheid.

Als je geïnteresseerd bent in de projecten die ik heb uitgevoerd binnen het jeugd- en vluchtelingenwerk, neem dan contact op via mijn e-mail of telefoonnummer.

NAAM: Youri Oerlemans
E: youri.oerlemans@surplus.nl
T: 06 238 26 338
F: www.facebook.com/youri.jeugdwerker