Stages


Stages op maat

Jeugdwerkers passen zich aan aan de vraag van jongeren. Daarmee leveren we maatwerk. Dat doen we ook voor stagiair(e)s.
Zoek je een stage binnen welzijn en werk je graag met jongeren of tieners? Bedenk wat je wensen zijn en laat het ons weten.
We gaan dan met je op zoek naar een passende stagemogelijkheid. Je kunt hiervoor met ieder van ons contact opnemen.
De contactgegevens van iedere jeugdwerker vind je bij 'over ons' hier op de website. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stage schooljaar 2019-2020

Op dit moment gaan we van start met een grote groep nieuwe stagiaires van verschillende opleidingen. Ook alle leerjaren zijn vertegenwoordigd! Voor deze eerste helft van het schooljaar zitten we nu vol. In de tweede helft van schooljaar 2019-2020 hebben we weer ruimte voor stagiaires. De vacatures komen in oktober online; waarschijnlijk net na de herfstvakantie.

Nieuw in onze stages van dit schooljaar is dat we jullie de kans willen geven breder te oriënteren. Dat betekent dat je niet alleen stageloopt bij een wijkteam van jeugdwerk Breda, maar dat je meeloopt met heel jeugdwerk Breda. Ook mag je aansluiten bij de Voorleesexpress, het Brakkenfestival, de coördinatie naschoolse activiteiten voor Brede Scholen in Etten-Leur en projecten bij jongerenwerk Etten-Leur of Zundert. Je mag in ieder geval overal een keer meekijken en in overleg met jou bepalen we waar je taken en werkzaamheden zullen liggen. 

Sollicitaties met CV en motivatie, maar ook vragen om informatie, gaan via: 
Kelly Locchi
Jeugdwerker Breda
Coördinator naschoolse activiteiten Etten-Leur 
kelly.locchi@surpluswelzijn.nl 
06-20107438

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huidige Stageteam

Op het moment hebben we een mooie groep stagiair(e)s. In de nieuwsberichten op deze website lees je meer over hen. Ze stellen zich voor en elke maand zorgen ze voor een blog, vlog of video over één van onze activiteiten. We hebben stagiaires van leerjaar 1 tot en met 4 bij elkaar, van verschillende opleidingen. Wekelijks komen we samen en wisselen we ervaringen uit. Zo leren we van elkaar.