Machteld Nieuwenhuyzen

Hoi! Ik ben Machteld, geboren op 3 januari 1993. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als jeugdwerker bij Surplus Welzijn. In 2014 heb ik de opleiding SPH afgerond aan Avans Hogeschool te Breda. In de afgelopen jaren heb ik het korte HBO programma ‘strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie’ gevolgd. Daarnaast werk ik in de horeca en doe ik vrijwilligerswerk, onder andere voor de vriendendienst van HOOM in Oosterhout.

Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gericht op de verslavingszorg en de GGZ. Mijn drijfveer in het werkveld is de vraag achter de vraag: wat beweegt jongeren om wat voor doel in hun leven dan ook te behalen en hoe kan ik daar een bijdrage aan leveren? In deze uitdagende baan als jeugdwerker wil ik jongeren verbinden, stimuleren en hun competenties versterken.

Ik kijk er naar uit om mij te verdiepen in de wensen van de jongere, een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling en nader kennis te maken met vrijwilligers, organisaties en de (jeugdige) bewoners van Breda.

Je zult mij vooral vinden in de Haagse Beemden en Prinsenbeek. Ik hoop tot snel!


Naam: Machteld Nieuwenhuyzen
E: machteld.nieuwenhuyzen@surplus.nl
T: 06-10357141
F: https://www.facebook.com/machteld.jeugdwerkerbreda